top
×

Algemene Informatie

Moderne bedrijven vertrouwen sterk op IT-services omdat hun dagelijkse activiteiten afhankelijk zijn van technologieën en hoe relevant ze zijn. Ze moeten balanceren tussen een gevoelige winstmarge en de toenemende verwachtingen voor gegevensbeveiliging, uitstekende klantenservice en het bijhouden van software en technologie.

AXCapital biedt verschillende soorten IT-diensten om te voldoen aan de verschillende behoeften die uniek zijn voor elk bedrijf. We helpen niet alleen bij het oplossen van verschillende technische problemen, maar houden ons ook bezig met de wederverkoop van verschillende IT-diensten. Ons team is er om efficiënte IT-activiteiten te garanderen en up-to-date diensten te leveren om uw bedrijf te laten bloeien.

img

Onze Diensten

Er zijn een van onze meest gevraagde diensten. Als je de service die je nodig hebt niet hebt gevonden, neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen om je probleem op te lossen.

img

Bewakingsdiensten

Een monitoringprogramma doet precies wat het zegt: het houdt servers, internetverkeer, communicatie, beveiliging en/of andere zaken in de gaten die een bedrijf nodig zou kunnen hebben. Het takenpakket omvat alles van het automatisch updaten van software en antivirusprogramma's tot het gebruik van SMART-technologieën om de integriteit van de hardware te bewaken.

Waarom U Ons Nodig Hebt

Het gebruik van IT-services is essentieel om concurrerend te blijven en u kunt gemakkelijk achterblijven zonder ze te implementeren.

Overweeg om contact met ons op te nemen als u nog meer problemen heeft:

  • uw bedrijf heeft regelmatig te maken met malware-inbraken, aanvallen en netwerkonderbrekingen;
  • projecten lopen vaak stil door gebrek aan middelen en kennis;
  • u beschikt niet over de middelen om nieuwe hardware aan te schaffen, maar u moet uw middelen snel uitbreiden om aan de vraag van extra werknemers te voldoen;
  • uw huidige klantenondersteuningsmodel is traag en niet in staat om dagen en uren met een hoog volume aan te pakken.

Wij kunnen u helpen met deze en vele andere problemen die uw bedrijf onderweg kan tegenkomen. Ons team bestaat uit professionele softwareontwikkelaars die complexe benaderingen toepassen om de meest geschikte oplossing te vinden.

img img